fbpx

Check In

Check Out

Adults

- +

Children

- +

Children

Business events in Bucharest 2023

Bucharest is certainly a business hub in Romania, and the city hosts a number of business events every year that bring together entrepreneurs, investors and business leaders from across the country and abroad.

If you are interested in attending the upcoming events, the best accommodation recommendation would be Hotel Stil on Nicolae Caramfil Street. The hotel’s location makes it perfect for getting to the most important places in Bucharest quickly. Also, Hotel Stil has a long experience in the hospitality industry, and awaits you with the best accommodation conditions, so that you can enjoy your stay.

In this article, we will present a list of some of the most important business events taking place in Bucharest in the coming months.

Bucharest Tech Week (17-23 May 2023)

Attendees will have the opportunity to discover the latest innovative technologies and products, participate in interactive workshops and Q&A sessions with technology experts. Case studies and practical examples of the application of innovative technologies in business will also be presented.

Bucharest Tech Week is also a great opportunity for networking and connecting with others in the industry. Attendees will be able to expand their network of contacts, make new business partners and talk to industry experts for advice and feedback.

Romanian Business Leaders Summit (21 June 2023)

Romanian Business Exchange este cel mai mare eveniment de networking și business-to-business din România. În cadrul acestui eveniment, participanții pot să-și promoveze afacerile, să întâlnească potențiali parteneri de afaceri și să exploreze noi oportunități de investiții.

Este o oportunitate excelentă pentru a descoperi cele mai noi tehnologii și produse inovatoare, prin intermediul expozițiilor tehnologice care vor fi organizate în cadrul evenimentului. Participanții vor putea să se întâlnească cu furnizorii de servicii și să își extindă cunoștințele despre cele mai noi tehnologii și produse disponibile.

Expo Real Estate (9-11 noiembrie 2023)

Expo Real Estate este cel mai important eveniment de imobiliare din România, care adună în fiecare an investitori, dezvoltatori, agenții imobiliare și alți profesioniști din domeniul imobiliar. În cadrul expoziției vor fi prezentate cele mai noi proiecte imobiliare și se vor dezbate cele mai importante probleme din industrie.

Romanian eCommerce Conference

Romanian eCommerce Conference este un eveniment care se concentrează pe comerțul electronic și marketingul digital. În cadrul acestui eveniment, participanții pot afla cele mai noi strategii și tehnici pentru creșterea vânzărilor online și pentru promovarea afacerilor prin intermediul internetului.

 

În concluzie, Bucureștiul este un oraș vibrant și în continuă dezvoltare, care găzduiește o serie de evenimente de afaceri de top, care reprezintă o oportunitate excelentă pentru a vă dezvolta afacerea, a face networking și a fi la curent cu cele mai noi tendințe din lumea afacerilor.

Check In

Check Out

Adults

- +

Children

- +

Children

en_USEnglish