fbpx

Check In

Check Out

Adults

- +

Children

- +

Children

De ce să te cazezi la un hotel în Băneasa București?

Deși este un oraș extrem de aglomerat, București deține o zonă spectaculoasă ce reprezintă combinația ideală între eleganță urbană și frumuseata naturală. Băneasa este o zonă din partea de nord a capitalei ce atrage anual turiști atât din țară, cât și din toate colțurile lumii. Alegerea unui hotel în Băneasa București poate aduce vacanței tale ceva nou, iar experiențele petrecute aici vor fi cu siguranță plăcute.

Unul dintre cele mai populare hoteluri din această locație este Hotel Stil al cărui modernism minimalist se încadrează perfect în peisajul orașului. Camerele spațioase cu un design inedit dar echilibrat între lux și modern, par să fie pe gustul oricărui oaspete, indiferent de cât este de pretențios.

Zona Băneasa este una dintre cele mai spectaculoase părți ale Bucureștiului în care fiecare vizitator este înconjurat de atracții turistice și voie buna. Există mai multe motive pentru care o cazare în această zonă îți poate face vacanța mult mai plăcută.

1. Paradis al shopping-ului

Pentru toți iubitorii de cumpărături și de centre comerciale, Băneasa Shopping City este un vis devenit realitate. Acesta reprezintă cel mai mare spațiu comercial din țară și se poate lăuda cu branduri de lux, buticuri exclusiviste și magazine ce țin pasul cu trandurile actuale în materie de fashion. 

Acest loc este situat la doar 14 minute de mers cu mașina față de Hotel Stil. De asemenea, ai opțiunea de a circula cu transportul în comun deoarece stațiile de metrou sau de autobuz se află la mică distanță față de hotel. 

Aici fiecare doamnă se poate răsfăța cu cosmetice de lux, colecții ale designerilor renumiți sau se pot plimba prin magazine spectaculoase ce le așteaptă cu multe oferte și ținute de vis. Bărbații pasionați de tehnologie pot găsi aici ultimele tendințe și pot încercă cele mai recent ieșite pe piață gadgeturi. Nici cei mici nu sunt uitați. Aceștia se pot juca în spațiile special amenajate, și se pot plimba prin numeroasele magazine cu jucării.

Indiferent de vârsta pe care o ai, cazarea la un hotel în Băneasa București te aduce foarte aproape de cel mai mare centru comercial care are cu siguranță ceva ce te pasionează sau îți dorești.

 

2. Muzeul Satului, un loc plin de cultură și tradiție

Muzeul Satului se află la mică distanță de zona Băneasa, și este locul în care foarte mulți români sau străini se adună pentru a afla mai mult despre tradițiile locale. Este unul dintre cele mai renumite muzee pentru faptul că expozițiile se desfășoară în aer liber.

Dacă nu te simți confortabil în spațiile închise sau aglomerate, acest muzeu este ideal pentru tine. Ai șansa să îți petreci timpul în aer liber, și să descoperi toate cele 270 de construcții tradiționale românești clasificate în funcție de regiunea din care provin. O vizită la acest muzeu este precum o călătorie în timp ce te aduce mai aproape de tradiție și de trecut.

Pentru că muzeul are foarte multe de arătat, nu îți va ajunge o singură zi să explorezi fiecare exponat așa cum ar trebui. Această problemă însă se poate rezolva rapid dacă alegi să stai la un hotel în Băneasa București. Astfel, vei ajunge imediat la Muzeul Satului și vei putea împărți vizita în doua zile, sau mai multe, în funcție de cât timp ai nevoie.

3. Gastronomie de top

Un alt aspect pentru care este foarte populară zona Băneasa este gastronimia ce reunește în același loc stilul tradițional dar și internațional. Aici poți găsi numeroase restaurante cu specific tradițional românesc, dar și cu specific oriental, asiatic, sau din alte bucătarii ale lumii.

Dacă nu știi ce să mănânci te poți plimba pur și simplu pe străzile din zonă pentru a vedea ce opțiuni ai în funcție de restaurantul care îți atrage atenția. Fiecare dintre acestea îți pot oferii meniuri savuroase, luxoase sau chiar simpliste. Cel mai important lucru este că fiind cazat la un hotel în Băneasa București ești aproape de aceste localuri, iar după ce ai terminat de mâncat îți poți continua seara într-un club sau o cafenea.

București este renumit pentru distracția sa nocturnă, iar Hotel Stil este pregătit să îți ofere o cameră liniștită și confortabilă în care să te retragi la finalul unei seri de distracții. Cu siguranță vei avea parte de cele mai inedite experiențe, iar vacanța ta va fi de neuitat.

Tot ce trebuie să faci este să rezervi camera care te atrage și care îndeplinește toate nevoile tale, și să intri în vibe-ul de vacanță.

Check In

Check Out

Adults

- +

Children

- +

Children

Gallery

Check In Check Out Adults – + Children – + Children Book Now Galerie – Stil Hotel 4 stele din București Vă invităm să descoperiți

Read More »
relaxare la Therme
Stil Hotel

Therme Offers

Descoperă Therme București! Lasă-te dus de valul relaxării la Therme București! Pentru o evadare tropicală chiar în inima orașului, beneficiază de ofertele noastre speciale la

Read More »

Acasa

Stil N Hotel: Cazare cu prețuri atractive în nordul Bucureștiului Călătoriile de afaceri sau vizitele la clinicile medicale din zonă te aduc în nordul Bucureștiului?

Read More »

Standard King Double Room

Standard King Double Room Alegerea ideală pentru a te simți ca acasă! Hotelul nostru de 4 stele, cu o tradiție începând din 2003, este locul

Read More »

Standard Twin Double Room

Standard Twin Double Room Confort dublu, cu o singură rezervare! Hotelul nostru de 4 stele, cu o tradiție începând din 2003, este locul în care

Read More »

Standard Queen Room

Standard Queen Room Relaxare supremă într-un spațiu unic Hotelul nostru de 4 stele, cu o tradiție începând din 2003, este locul în care confortul întâlnește

Read More »
en_USEnglish