fbpx

Politica de Confidentialitate

1.    Cine suntem

M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL este o firmă românească ce gestionează site-ul www.hotelstil.ro.

 

2.    Date personale pe care le prelucrăm

M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume, prenume
  • Email
  • Telefon
  • Mesaj
  • Datele rezervărilor
  • Feedback pseudonimizat al clienților

 

3.    De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru următoarele prelucrări:

În temeiul legal al interesului legitim al M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL de a vă răspunde mesajelor dvs din formularul de contact:

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea personaliza adresarea.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă răspunde la mesaj
  • Telefon – numărul de telefon îl folosim pentru a vă contacta direct dacă problema este urgentă
  • Mesaj – aici puteți detalia nevoile dvs

În temeiul legal al interesului legitim al operatorului de a facilita procesul de rezervare al camerelor.

Rezervarea online

  • Datele rezervării – avem nevoie de aceste informații pentru a putea opera rezervarea.

În temeiul legal al interesului legitim al operatorului de a arăta vizitatorilor opiniile clienților săi

Afișare feedback-uri din platformele Google, TripAdvisor, Booking

  • Pseudonim utilizator – afișăm această informație pentru a arăta faptul că această opinie vine de la un client.
  • Opinie client – această informație este afișată pentru a arăta vizitatorilor o opinie a unui client.

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal

Newsletter

  • Nume, prenume – folosim aceste date pentru a vă personaliza adresarea.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă transmite newsletter-ul.

Comportament online

  • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri descriși în politica de cookies pentru a vă putea livra oferte personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri la [link cookie policy]

 

4.    Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc în România la ROMARG acționează în calitate de persoană împuternicită pentru M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL.

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Dazoot Software SRL care acționează în calitate de persoană împuternicită, oferind serviciul de gestionare newsletter Newsman.

Datele de rezervare – doar perioada – sunt trimise și către partenerul nostru Practicmagazin SRL, care acționează în calitate de operator de date personale, oferind serviciul de rezervări 5StarDesk.com.

Datele dumneavoastră personale mai sunt preluate din platformele Google, TripAdvisor, Booking și afișate pe site, dacă ați lăsat review-uri pe aceste platforme despre hotelul nostru.

Datele dumneavoastră personale mai sunt prelucrate și de către BALABAN LUMINITA CARMEN INTREPRINDERE INDIVIDUALA care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL asigurând servicii de marketing.

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

 

5.    Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul mesajelor vor fi ținute timp de un an de la ultima comunicare, dacă nu deveniți clientul nostru.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din rezervări vor fi ținute trei luni după data rezervării în temeiul interesului legitim al M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL de a se asigura că totul a decurs cu bine, după care vor fi distruse.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul newsletter-ului vor fi ținute pe o durată de 5 ani sau până când veți alege să vă retrageți consimțământul.

Datele dumneavoastră privind activitatea online vor fi ținute pe perioada de viață a cookie-urilor sau până când decideți să ștergeți cookie-urile.

 

6.    Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la contact@hotelstil.ro.

Pentru newsletter aveți dreptul oricând să vă revocați consimțământul dat. Pentru acest lucru vă rugăm să ne contactați la contact@hotelstil.ro sau să dați dezabonare direct din newsletter.

Dacă doriți să înaintați  o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail contact@hotelstil.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a rezolva problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

Social Media Privacy Notice

1.    Who we are

M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL is a Romanian company that manages www.hotelstil.ro website.

2.    What personal data do we process

M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL is a personal data controller, together with Facebook as Joint Controllers. Our relationship is based on a joint controller agreement which is available here: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum

We process the following types of personal data from you:

  • Name and surname
  • Facebook ID
  • Phone number
  • Delivery Address
  • Post on Hotel Stil Page

For more details regarding the personal data processed by Facebook please visit https://www.facebook.com/policy.php.

3.    Why do we need them

We need your personal data to provide you with the following services:

 

On the legal basis of necessity to process personal data for the performance of a contract to which you are party (namely, the Terms and Conditions for a Contest or a Lucky Draw):

  • Name and surname – we need this info to know who we are talking with.
  • Facebook ID – we need this info to know who we are talking with.
  • Phone number – we need this information to contact you.
  • Delivery address – we need this information to be able to deliver your prize
  • National Identification Number (CNP) – this information is collected for the payment of the tax on prizes over 600 lei, according to the fiscal code.
  • Post on Hotel Stil page – here you might add unsolicited personal data of other persons. The post must adhere to Facebook rules. For the personal data of other persons that might be in your post (name, images, etc) you are a data controller, and you are directly responsible to make sure you took all necessary technical and organizational measures to prove compliance to GDPR.

On the legal basis of controller’s legitimate interest to answer your posts on the Hotel Stil Facebook page:

  • Name and surname – we need this info to know who we are talking
  • Facebook ID – we need this info to know who we are talking with.
  • Post on Hotel Stil Page – here you might add unsolicited personal data of other persons. The post must adhere to Facebook rules. For the personal data of other persons that might be in your post (name, images, etc) you are a data controller, and you are directly responsible to make sure you took all necessary technical and organizational measures to prove compliance to GDPR.

4.    What we do with them

Your personal data is processed within M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL company located in Romania. Hosting and storing of your data take place on Facebook servers.

Your personal data is also processed by Facebook as a data controller. Please check Facebook’s privacy policy: https://www.facebook.com/policy.php

Your personal data is also processed by BALABAN LUMINITA CARMEN INTREPRINDERE INDIVIDUALA, acting as a personal data processor for M&T MARKET TRADE PROFESSIONALS SRL, providing marketing services.

5.    How long do we keep personal data

Personal data from your posts or evaluations on Hotel Stil page will be kept till you decide to delete your post or till you ask us to delete your personal data.

Your personal data from the competitions will be kept for 3 months from the end of the contests, unless you are a winner. If you are a winner, we will keep your personal data for five years, as required by the fiscal code, and if you win a prize which has a value of over 600 lei, we will keep your personal data for 10 years, as required by the fiscal code.

As a Data Controller, Facebook has its own data retention policy which can be consulted here: https://www.facebook.com/policy.php.

 

6.    What are your rights?

If you have reason to believe that any personal data that we have about you is incorrect or incomplete, you have the right to ask to see your personal data, to correct it, to request to be deleted, to request restriction of processing or to object to the processing. You also have the right to data portability. To exercise these rights please contact us at contact@hotelstil.ro.

If you want to file a complaint about how we process your personal data, please contact us at contact@hotelstil.ro. We will contact you to solve the problem raised.

In order to exercise your privacy rights with Facebook, please check their privacy policy: https://www.facebook.com/policy.php.

You can also contact the Romanian Data Protection Authority at www.dataprotection.ro in order to file a complaint.

ro_RORomanian