fbpx

Check In

Check Out

Adults

- +

Children

- +

Children

Galerie - Stil Hotel 4 stele din București

Vă invităm să descoperiți Hotelul Stil, un hotel de 4 stele situat în centrul vibrant al orașului București. Prin galeria noastră foto, puteți explora spațiile noastre elegante și confortabile, fiecare gândit meticulos pentru a vă asigura o ședere de neuitat.

La Hotelul Stil, ne mândrim cu interioarele noastre rafinate, care sunt o combinație armonioasă de stil contemporan și elemente clasice. Fie că priviți camerele noastre de oaspeți luxoase, sala de conferințe utilată complet sau restaurantul nostru de înaltă clasă, veți observa că fiecare detaliu a fost considerat pentru a vă oferi o experiență excepțională.

De asemenea, galeria noastră oferă o privire asupra personalului nostru amabil și dedicat. Suntem mândri să oferim servicii de calitate superioară și ne străduim să ne asigurăm că fiecare vizitator se simte binevenit și apreciat.

Vă rugăm să explorați galeria noastră pentru a obține o imagine mai bună a ceea ce putem oferi la Hotelul Stil. Suntem siguri că veți fi încântați de ceea ce veți găsi aici, și sperăm să avem plăcerea de a vă întâmpina în curând în inima Bucureștiului, pe strada Nicolae Caramfil 63, 014142.

  Contactează-ne

  63, Strada Nicolae Caramfil, 014142, București

  SC M&T Market & Trade Professionals SRL

  RO12476033
  J40/10575/1999
  Classification No. 11087/7085
  4 star hotel

  ro_RORomanian