fbpx

 

Când vrei să oganizezi o călătorie sau o vacanță reușită, cel mai important lucru este să găsești hotelul potrivit. O dată ce ai găsit în sfârșit, după lungi momente de căutare, un loc grozav care să îndeplinească toate specificațiile de care ai nevoie, trebuie să decizi cum faci rezervarea. Cu alte cuvinte, direct pe site-ul hotelului sau prin alte platforme de bookig?

Unele site-uri de booking sunt un punct de plecare foarte util pentru a cerceta ce hoteluri sunt disponibile în anumite destinații turistice, păreri ale altori oaspeți ce au petrecut câteva zile acolo și care ar fi prețurile pentru rezervare. Rezervarea directă de pe site-ul oficial al hotelului este cel mai sigur mod de a-ți asigura o călătorie relaxantă.

Există mai multe motive pentru a face rezevarea direct de pe site, ce variază de la primirea unui tratament special din partea hotelului, până la rezorvarea rapidă și directă a unor probleme în cazul în care ceva nu merge bine în timpul șederii tale.

Hotel Stil are un site bine pus la punct de unde îți poți face rezervarea foarte rapid și simplu, și de asemenea poți vedea camerele, dar și facilitățile hotelului de care te poți bucura în timpul călătoriei sau vacanței în București. Indiferent de scopul vizitei în capitală, Hotel Stil te așteaptă cu cele mai bune condiții, o atmosferă relaxantă și camere confortabile.

Dacă nu ești încă convins că rezervarea directă este mai sigură față de cea prin diferite platforme de booking, ți-am pregătit câteva aspecte care îți vor schimba părerea.

Book online here

Prețuri și comisioane

Majoritatea platformelor de booking percep un comision atunci când intri să faci o rezervare. Acest lucru nu se întâmplă și la rezervările direct de pe site-ul hotelului, așa că nu ar trebui să rămâi surprins atunci când observi o fluctuație a prețurilor atunci când intri pe mai multe site-uri.

De asemenea, vei putea găsi promoții speciale, reduceri și cel mai bun preț direct pe site-ul hotelului, informații ce pe platforme de booking sau în agențiile de turism nu sunt disponobile.  Hotelurile își crează propriile oferte în funcție de publicul pe care doresc să îl atragă și de sezon, cu scopul de a surprinde oaspeții și de a le face șederea cât mai plăcută.

Așadar, dacă vrei să faci economie și să nu plătești comisioane peste comisioane, rezervarea directă este cea mai bună opțiune. Nu uita să vizionezi tarifele și ofertele de pe site-ul Hotelului Stil, înainte de a-ți organiza mica escapadă în București, pentru a beneficia de cele mai avanatajoase prețuri.

Responsabilitate

Când procesul de rezervare are loc doar între oaspete și hotel, acesta se desfășoară ușor și simplu, deoarece sunt implicate doar două părți, fară alți intermediari. Există momente în care implicarea unei platforme de booking poate complica lucrurile. Spre exemplu, se poate întâmpla ca o rezervare să nu fie procesată, iar platforma de booking și hotelul să dea vina unii pe ceilalți, oaspetele fiind deseori singurul care are de pierdut pentru că vacanța sa poate fi ruinată. Acest lucru te poate lăsa cu o cameră aleasă greșit sau fără cameră rezervată, existând puține speranțe de rezolvare a problemei dacă te afli în plin sezon turistic.

Alegerea camerei

În anumite cazuri, hoteluri aleg un anumit bloc de camere pentru platformele de booking. Acest lucru poate face o mare diferență atunci când ești în căutarea unei camere perfecte pentru tine și familia ta. Atunci când intri direct pe site-ul hotelului, ai acces la toate camerele disponibile, le poți viziona și o poți alege pe cea care îți place.

De asemenea, poți vedea facilitățile camerelor, dimensiunile și aparatele cu care sunt dotate pentru a-ți face șederea cât mai confortabilă. Pe site-ul Hotelului Stil vei vedea poze cu camerele pe care le poți rezerva pentru a vedea design-ul acestora. Te asigurăm că vei avea parte de un design modern, ce combină elementele simple cu cele de lux pentru a oferi o atmosferă relaxantă și liniștitoare pentru călătoria ta.

Rezervare fară surprize neplăcute

Site-ul unui hotel este principala sursă de informații și poze recent actualizate, dar și locul în care vei găsi cele mai specifice detalii despre toate serviciile și facilitățile pe care le oferă și de care te poți bucura în timpul șederii tale. Astfel, ai posibilitatea de a cunoaște totul despre cazarea ta și nu vei fi dezamăgit în momentul în care ajungi la hotel.

Management direct în cazul incidentelor

Nu este ceva de dorit însă, în timpul unei călătorii pot apărea probleme ce pot implica boli, întârzieri sau anulări ale zborurilor, sau alte motive ce pot obliga oaspeții să își modifice șederea. Făcând o rezervare direct la hotelul ales, vei avea oportunitatea de a găsi rezolvări mai flexibile și mai rapide, față de situațiile în care sunt implicați intermediari. Când ești cazat la un hotel, nimic nu poate fi mai bun decât propriul personal sau propria echipă de management care să te ajute direct cu orice ai putea avea nevoie în legătură cu rezervarea făcută.

Acum că știi toate aspectele implicate de rezervarea directă pe site-ul hotelului, depinde de tine să alegi cea mai bună ofertă pentru următorul sejur. Poți intra oricând dorești să verifici disponibilitatea camerelor oferite de Hotel Stil, și cu câteva click-uri vei putea face sigur și rapid o rezervare pentru următoarea vacanță.

Vei rămâne plăcut surprins de profesionalismul și ospitalitatea personalului ce se va ocupa de șederea ta până în cel mai mic detaliu. Fiecare cameră este foarte bine gândită pentru a oferi confortul necesar și aspectul modern, de lux, de care orice oaspete trebuie să se bucure. Indiferent de neplăcerile apărute, sau dacă ai nevoie de o reprogramare a sejurului, poți discuta direct cu conducerea hotelului pentru a beneficia de o rezolvare rapidă, care să nu îți strice vacanța.

De asemenea, rezervarea directă îți poate oferi mai multe informații despre politicile și facilitățile hotelului, precum și posibilitatea de a comunica direct cu personalul hotelului dacă ai întrebări sau solicitări speciale. În general, rezervarea directă prin intermediul site-ului web al hotelului poate fi o modalitate convenabilă și rentabilă de a face o rezerve.

ro_RORomanian