fbpx

Întâlniri și Evenimente

Facilități de conferințe la Hotelul Stil

Hotelul STIL este locația perfectă pentru seminarii, întâlniri de afaceri, conferințe și alte întâlniri oficiale.

În sala noastră de conferințe, puteți primi până la 12 oaspeți. Sala este dotată cu aer condiționat, televizor LCD, conexiune la internet și echipament tehnic poate fi furnizat la cerere (ecran, flipchart, video-proiector etc.). Sala este ideală și pentru prânzuri de afaceri private sau întâlniri mici.

La cerere, pentru întâlniri mai mari, putem rezerva pentru dvs. întregul restaurant și transforma spațiul pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Conferințe & Întâlniri (Opțional)

Restaurantul cu o capacitate de până la 50 de locuri este potrivit pentru organizarea de banchete, petreceri, nunți, botezuri, oferind o varietate de meniuri presetate. La cerere, putem pregăti petrecerea sau întâlnirea perfectă și transforma restaurantul nostru pentru a se potrivi nevoilor dvs.

Aranjamentele salii de întâlniri și configurările mesei de conferințe

Aranjamentele salii de întâlniri și configurările mesei de conferințe

Teatru

Scaune sau locuri în rânduri orientate către o zonă de scenă, o masă principală sau un vorbitor (fără masă de conferințe).

Clasă

Rânduri de mese de conferință cu scaune orientate către partea din față a unei încăperi (și, de obicei, un vorbitor), oferind spațiu de scris pentru fiecare persoană.

U shape

O serie de mese de conferință dispuse în forma literei U, cu scaune în jurul exteriorului.

Conferință

O masă dreptunghiulară sau ovală amenajată cu scaune în jurul tuturor părților și capetelor.

Banquet

Un grup de mese, fiecare cu 6-10 persoane de obicei.

Banquet Rounds Design

Un grup de mese rotunde, fiecare cu 6-10 persoane de obicei, organizat pentru a facilita servirea mâncării, de obicei într-un design hexagonal sau pătrat.
ro_RORomanian