Servicii Profesionale de Kinetoterapie București Sector 1

Kinetoterapie sector 1 bucharest

Echipa Kinestas și-a făcut, în sfârșit, apariția pe piața din România. Așadar, serviciile profesionale de Kinetoterapie București sunt la un pas de tine.

Experții cu abilități extraordinare în domeniul masajului medical sunt pregătiți să îți ofere sesiuni de terapie care să te facă să uiți complet de:

  • Dureri articulare asociate diferitelor leziuni (de menisc, de ligamente, etc.);
  • Dureri de spate;
  • Afecțiuni ale coloanei vertebrale și cervicale;
  • Probleme ale aparatului locomotor. 

Kinestas Team : Kinetoterapie București Sector 1
Cabinet: +40 373 78 43 19
Kinetoterapeut: +40 7 56 27 09 01

La un pas de tine, în inima Bucureștiului

Datorită amplasării centrului de kinetoterapie în zona centrală a Bucureștiului, clinica se bucură de un număr foarte mare de clienți. Totodată, dacă îți dorești să te bucuri de serviciile echipei Kinestas, însă locuiești în altă localitate, ai varianta de a te caza la Hotelul Stil, bucurându-te de cel mai bun raport calitate/preț.

Dacă te confrunți cu diferite afecțiuni ale aparatului locomotor sau ale coloanei vertebrale, tehnicile utilizate de echipa Kinestas promit să te scape de orice fel de durere. Mulțumită experienței internaționale, terapeuții sunt gata să identifice zonele dureroase și punctele de interes de pe corpul tău. 

Astfel, te vei putea bucura de un masaj medical personalizat conform nevoilor, conformației și problemelor tale. Mulțumită nivelului crescut de variații al procedurilor utilizate, șansele de recuperare completă sunt maxime. 

Experiență și pregătire desăvârșită în Franța

Echipa are o experiență vastă în ceea ce privește afecțiunile coloanei vertebrale. Totodată, pregătirea terapeuților Kinestas a fost pusă la punct în mediu internațional (mai exact, în Franța). Așadar, poți să stai liniștit – experții sunt la curent cu cele mai noi și eficiente proceduri de ameliorare a durerilor de spate, coloană vertebrală și coloană cervicală. 

În cadrul programului de pregătire, terapeuții (sau, mai bine zis, viitorii terapeuți) învață cum să identifice punctele de tensiune care se regăsesc în zonele articulare ale corpului tău și să analizeze diferite moduri de a aborda problemele tale cu durereile de articulații. 

Totodată, în urma unui set de studii clinice, echipa Kinestas a dezvoltat o mulțime de proceduri agreate la nivel internațional, menite să te ajute să scapi de orice neplăcere cauzată de leziunile de menisc, leziunile de ligamente și încrucișările de ligamente anterioare/posterioare.

 

Programează-ți o ședință de kinetoterapie la cel mai avantajos preț

Folosind una din modalitățile de contact disponibile pe site-ul Kinestas, ai posibilitatea de a lua legătura cu unii din cei mai buni consultanți în domeniul medical. Acești activează de la distanță și sunt pregătiți să te pună în legătură directă cu terapeutul cel mai potrivit pentru probleme tale.

Astfel, te vei bucura de un set de ședințe de terapie personalizată. Consultanții noștri sunt instruiți și pregătiți să țină cont de cei mai importanți factori atunci când vine vorba de rezolvarea unor afecțiuni aferente articulațiilor, precum:

  • Vârsta, conformația și istoricul medical al pacientului;
  • Afecțiunea și gradul de dezvoltare al acesteia;
  • Posibilele complicații ce pot apărea în cazul procedurilor tradiționale;
  • Timpul disponibil pentru recuperare.

Totuși, este foarte important să înțelegi necesitatea participării la un set de cel puțin 4 ședințe de kinetoterapie consecutive. Nu este obligatoriu ca acestea să se desfășoare în aceeași săptămână, însă îți recomandăm să nu lași prea mult timp să treacă între vizitele la clinica Kinestas.

Kinestas Team : Kinetoterapie București Sector 1
Cabinet: +40 373 78 43 19
Kinetoterapeut: +40 7 56 27 09 01

Rezervă-ți locul chiar acum!

Cu cât mai mult timp trece între două ședințe de terapie, cu atât șansele tale de recuperare completă scad semnificativ. Costurile sunt, și ele, foarte importante. Așadar, prețul mediu al unei ședințe personalizată conform nevoilor tale este de aproximativ 175 de RON (aprox. 35 de EUR).

Chiar dacă, la prima vedere, poate părea destul de mult, te asigurăm că este insesizabil, în comparație cu beneficiile de care te vei bucura!

Te așteptăm la centrul Kinestas Kinetoterapie București. Experiență, profesionalism, rezultate – toate acestea, la cele mai avantajoase costuri.

Faceți o programare Kinetoterapie București Sector 1

Kinestas Team este, de asemenea, o școală de formare pentru kinetoterapeuți care doresc să lucreze în Franța datorită Intemann și filialei sale KinéRomanie