fbpx

Check In

Check Out

Adults

- +

Children

- +

Children

Escapadă Romantică la Hotelul Stil Nord București

Escapade Romantice Bucharest

Dacă doriți să surprindeți persoana iubită cu o escapadă specială, Bucureștiul este un adevărat tezaur plin de locuri romantice, restaurante fermecătoare și parcuri încântătoare. Hotelul Stil Nord este baza perfectă pentru o escapadă romantică pe care tu și persoana iubită o veți prețui pentru totdeauna.

Camere Elegante și Confortabile

Stil Nord oferă camere elegante și confortabile care vor fi cadru perfect pentru escapada voastră romantică. Suitele noastre luxoase sunt gândite în detaliu pentru a crea o atmosferă caldă și invitantă care vă va face să vă simțiți ca acasă. Răsfățați-vă cu lenjerii de pat pufoase, dotări de ultimă generație și vederi uimitoare ale orașului.

Cină Romantică

O escapadă romantică este incompletă fără o cină delicioasă. Hotelul Stil Nord este înconjurat de unele dintre cele mai bune restaurante din București. Savurați o cină romantică într-un restaurant de pe acoperiș cu vederi uimitoare ale orașului sau optați pentru un cadru mai intim într-un bistro liniștit, la lumina lumânărilor.

Explorează Orașul

Bucureștiul are numeroase locuri romantice de explorat. Faceți o plimbare liniștită în Parcul Herăstrău, vizitați Muzeul Satului sau faceți o plimbare cu barca pe lac. Seara, plimbați-vă prin Centrul Vechi, unde puteți explora străduțe înguste bordate de clădiri fermecătoare, buticuri și cafenele.

Răsfățați-vă

Hotelul Stil Nord oferă o gamă de servicii pentru a vă răsfăța pe dumneavoastră și pe persoana iubită. Rezervați un masaj pentru cupluri, savurați o sticlă de șampanie în camera dumneavoastră sau comandați micul dejun în pat. Personalul nostru este aici pentru a se asigura că fiecare detaliu al șederii dumneavoastră este perfect.

Surprinde-ți Persoana Iubită

Surprindeți persoana iubită cu un cadou special în timpul șederii dumneavoastră. Fie că este vorba de un buchet de flori, o cutie de ciocolată sau un cadou personalizat, echipa noastră de la Stil Nord vă poate ajuta să îl organizați.

Planificarea unei escapade romantice la Hotelul Stil Nord este modalitatea perfectă de a arăta persoanei iubite cât de mult țineți la ea. De la momentul în care vă înregistrați până la momentul în care plecați, echipa noastră va asigura că fiecare detaliu al șederii dumneavoastră este perfect. Rezervați-vă escapada romantică la Hotelul Stil Nord astăzi și creați amintiri care vor dura o viață.

Check In

Check Out

Adults

- +

Children

- +

Children