fbpx

Despre Noi - Stil Hotel 4 stele din București

Bine ați venit la Stil Hotel, un hotel de 4 stele situat în inima orașului București pe strada Nicolae Caramfil 63, 014142.

La Stil Hotel, ne-am propus să oferim clienților noștri un mediu confortabil și elegant, cu servicii de calitate și personal amabil. Suntem dedicați să ne asigurăm că fiecare dintre vizitatorii noștri se simtă ca acasă.

Check In

Check Out

Adults

- +

Children

- +

Children

therme bucarest

Unul dintre avantajele noastre cele mai importante este localizarea în apropierea Spitalului Ponderas, una dintre cele mai renumite clinici din București. Acest lucru îl face ideal pentru familiile care au membri care au nevoie de tratament medical sau pentru cei care caută să fie aproape de un centru medical de top.

Cu o varietate de camere elegante și spațioase, fiecare dintre acestea este dotat cu facilități moderne și comfortabile pentru a garanta un sejur plăcut. De la camere standard până la suite-uri, fiecare dintre ele oferă o vedere superbă asupra orașului București.

Stil Hotel 4 stele din București, unde liniștea este prioritatea noastră

La Stil Hotel, ne diferențiem prin angajamentul nostru de a oferi clienților noștri un mediu calm și relaxant, în plus față de confortul și serviciile de calitate pe care le oferim. Liniștea este prioritatea noastră și ne asigurăm că fiecare vizitator se simte odihnit și relaxat.

Cu o varietate de camere elegante și spațioase, fiecare dintre acestea este izolat acustic pentru a garanta liniștea și confortul dorit. De la camere standard până la suite-uri, fiecare dintre ele oferă o atmosferă caldă și linștitoare pentru un somn liniștit.

Standard King Double Room

Cameră frumoasă și spațioasă, cu paturi king-size și un confort sporit. Începeți dimineața într-un cadru elegant cu micul dejun gratuit care include fructe proaspete, iaurt, produse de patiserie și multe altele.

Fitness

Sală de fitness echipată modern pentru toate tipurile de exerciții. Sala dispune de aparate moderne printre care și benzi de alergat, bicicletă, stepper, aparate cu greutăți etc.
Sala de fitness Hotel Stil dispune de spațiu pentru toate tipurile de antrenamente:

FITNESS ROOM BUCAREST

Discover Spa Therme

Cea mai exotică destinație din România te așteaptă la doar 10 minute de ieșire din București, cu sute de palmieri, piscine cu apă termală, tobogane cu apă indoor și cel mai mare complex de saune din țară. La Therme te vei bucura de ritualuri Aufguss, Aqua Gym și alte zeci de activități zilnice pentru minte și corp, incluse în prețul de acces, de trei restaurante cu specific din lumea întreagă și pe timpul verii, de cea mai mare plajă urbană din Europa, Sands of Therme. Petrece câteva ore de relaxare și stare de bine la Therme, cel mai mare centru european de wellbeing și singurul loc de unde vara nu pleacă niciodată, indiferent de anotimp!

Bucură-te de Timpul Petrecut la Noi

Te poți bucura de un sejur relaxant și liniștit la Hotel Stil știind că ne ocupăm noi de tot ce ține de confortul tău. Dacă ai întrebări pentru noi:

Our Best Services

De la restaurant propriu până la sală de fitness și săli de conferințe, ai tot ce îți dorești într-un
singur loc. Iată toate facilitățile de care beneficiezi dacă stai la Hotel Stil!

30 Camere de Oaspeți de Lux

Restaurant

Gym

Free Wi-Fi

24 Hours Front Desk Staff

Pick up/Drop off Services

Our Galeria

Evenimentele și conferințele noastre
Bucarest Events

iata urmatoarele evenimente ale Hotelului Still din Bucuresti

  1. Palatul Parlamentului – cel mai mare edificiu administrativ din lume, acesta este un must-see pentru iubitorii de arhitectură și istorie.

  2. Muzeul Național de Artă al României – acesta găzduiește o colecție impresionantă de artă europeană și românească, de la antichități la lucrări contemporane.

  3. Piata Revoluției – acesta este locul unde au avut loc evenimentele care au dus la căderea comunismului în România, un punct important pentru a înțelege istoria țării.

  4. Cimitirul Bellu – acest cimitir este considerat una dintre cele mai frumoase atracții turistice din București, cu oameni de știință, scriitori și personalități politice care sunt înhumate aici.

  5. Strada Lipscani – aceasta este o stradă istorică în inima Bucureștiului, cu o atmosferă vivace și plină de magazine, baruri și restaurante care oferă o experiență autentică a orașului.”

The Traditional Crafts Fair

Artizani și pasionați de meșteșuguri din toată România se adună la Muzeul Satului din București pentru a oferi demonstrații gratuite de sculptură tradițională în lemn, țesut covoare, țesut și broderie textile, modelare ceramică, suflarea sticlei, vopsirea ouălor și multe altele

Bucharest of Old

Sărbătorirea orașului așa cum a fost acum 150 de ani.
Parada de costume din 1800, trăsuri trase de cai, mâncare tradițională, muzică și spectacole speciale.

Romania's Folk Art Festival

Inițiere în creația de artă populară (mulaj ceramică, broderie textilă, sculptură în lemn și nu numai) oferit gratuit,
de către artiști populari preeminenți către cei interesați de meșteșugurile tradiționale.

Stil Hotel Bucureşti

Cere o Oferta
Request an Offer

Solicitați o ofertă pentru șederea dumneavoastră în hotelul nostru din centrul Bucureștiului Sector 1 în România.

Contactează-ne

Address

63, Nicolae Caramfil Street, 014142, Bucharest

Phone Number

Email Address